Pišite nam | Povejte prijatelju | E-poročilo | Domov


Bill Gates - Poslovanje @ s hitrostjo misli


Kategorija: Poslovne uspešnice
Cena: 39,47 EUR  

Kot soustanovitelj, predsednik in izvršni direktor vodilnega svetovnega proizvajalca računalniške opreme Microsoft nam ta sodobni vizionar razkriva, kaj čaka podjetja v vznemirljivih prvih letih novega stoletja. Kaj lahko - in kaj mora – storiti sleherni vodilni poslovnež, da bi obdržal svoje podjetje na površju.

Zelo verjetno je tudi vaše podjetje v IT opremo vložilo znatna sredstva, te naložbe pa vam morda vračajo le 20 odstotkov tistega, kar bi lahko. To pa zato, pravi Gates, ker strojno in programsko opremo bržkone tudi vi uporabljate le kot sredstvo za reševanje posamičnih problemov. Poslovanje @ hitrostjo misli vam v razumljivem, prav nič tehničnem jeziku pokaže, kako lahko postane digitalni živčni sistem podjetja (kot ga imenuje Gates) enotna tehnološka platforma, ki povezuje vse sisteme in procese, vzpostavlja med njimi neprestane informacijske tokove in omogoča neprimerljivo večjo učinkovitost, rast in donosnost podjetja.

Iz številnih praktičnih primerov se boste naučili, kako:

Skrajšati čas, ki je potreben, da novi izdelki pridejo ko končnega kupca, še preden vas prehitijo tekmeci;
Kako lahko v vsakem trenutku razpolagate z natančnimi podatki o prodaji in zalogah slehernega podjetja, ne glede na to ali poslujete lokalno, ali pa je vaše podjetje razpredeno po celem svetu;
Kako lahko ob pomoči tehnologije pomagate svojim kupcem pri odločitvi za nakup;
Kako lahko kar najbolj učinkovito uporabite odzive kupcev na vaše izdelke in storitve;
In še veliko več ...

»V nekaj sem trdno prepričan,« piše Gates. »O tem ali boste zmagovalec ali poraženec, bo odločal vaš način uporabe informacij.« Knjiga Poslovanje @ hitrostjo misli daje zmagovalcem nujno potrebne informacije. In razkriva podobo podjetja Microsoft, ko jo skoraj gotovo še ne poznate.

O avtorju:
Bill Gates je predsednik in izvršni direktor Microsoft Corporation. Njegova vizija in vera v tehnologijo osebnih računalnikov sta odločali o uspehu Microsofta in odločilno vplivali na celoten razvoj programske tehnologije. Bill Gates živi z ženo Melindo in hčerko Jennifer v okolici Seattla.

Količina:  


Nazaj na spisek knjig
Naročite se na e-novice
Založbe poslovnih uspešnic