Pišite nam | Povejte prijatelju | E-poročilo | Domov


Stephen M. Pollen in Mark Levine - Živeti bogato


Kategorija: Poslovne uspešnice
Cena: 22,78 EUR  

Mednarodna uspešnica Stephena M. Pollena Končajte v bankrotu (izšla tudi pri Založbi poslovnih uspešnic) je knjiga o upravljanju z osebnim premoženjem – o trošenju, varčevanju in o naložbah. Živeti bogato pa se ukvarja z drugim delom enačbe – s tem, kako čim več zaslužiti.

Stephen M. Pollen znova ponuja svoj izzivalen in nevsakdanji pogled na stvari, toda ko ga prebiramo, nas spreleti podobna misel kot ob knjigi Končajte v bankrotu: kako preprosto in logično, le kako, da se tega nisem sam spomnil in le zakaj se tudi sam v življenju ne ravnam po teh načelih.

Za bogato življenje ni toliko pomembna višina naših bančnih računov, pomembnejša je finančna svoboda. Svobodni smo, kadar delamo zase, ne glede na to ali imamo nad sabo nadrejenega ali ne.

Živeti bogato je knjiga o koristoljublju – takšnem, ki vas ne bo obremenilo s slabo vestjo. Denar ni umazan, če ga pošteno zaslužimo, in četudi niste materialist, brez njega v današnjem svetu ne boste uresničili svojih sanj.

Zato mirno poglejte svojemu šefu v oči in mu povejte, da si zaslužite boljšo plačo. Pogajajte se, če pa ne gre, si poiščite boljšo priložnost za zaslužek.

Stephen M. Pollan je eden najbolj znanih in priznanih ameriških svetovalcev za osebne finance. Sam sebe imenuje poklicni izganjalec strahov. Napisal je celo vrsto knjig s področja osebnih financ in poslovnih pogajanj, tudi uspešnico Končajte v bankrotu, ki jo berejo milijoni po vsem svetu. Dela v New Yorku, živi pa na deželi, tesno povezan s svojo veliko družino petih otrok in devetih vnukov.

Mark Levine je Pollanov dolgoletni sodelavec. Živi v New Yorku s svojo ženo in z Molly – labradorko.


Količina:  


Nazaj na spisek knjig
Naročite se na e-novice
Založbe poslovnih uspešnic