Pišite nam | Povejte prijatelju | E-poročilo | Domov


Malcolm Gladwell - PRELOMNA TOČKA


Kategorija: Poslovne uspešnice
Cena: 36,95 EUR  

Kako imajo lahko majhne stvari velike posledice.

ODLIČNA KNJIGA, KI SO JO BRALCI NA AMAZON.COM UVRSTILI NA VISOKO 69. MESTO!

"Neverjetno napeto branje ... in izjemno koristno in uporabno!
- Claire Dederer, Seattle Times

"Kot poslovni priročnik je Prelomna točka superiorno delo, z briljantnim vpogledom v psihologijo vplivanja in manipuliranja."
- Aaron Gell, Time Out


Prelomna točka je tisti čarobni trenutek, ko neka poslovna ideja ali infomacija o izdelku na lepem preskoči mejo in se bliskovito razširi na vse strani. Prav tako kot lahko en sam bolnik sproži epidemijo gripe, lahko eno samo natančno usmerjeno dejanje povzroči modni trend ali priljubljenost novega izdelka. Svetovna uspešnica, v kateri Malcolm Gladwell temeljito raziskuje in sijajno pojasnjuje fenomen prelomne točke, že nekaj časa po vsem svetu spreminja predstave o tem, kako učinkovito prodajati izdelke in razširjati ideje.

V današnjem času, ko postajajo ljudje siti nenehnega bombardiranja z informacijami in razvijajo imunost do tradicionalnih oblik oglaševanja in komuniciranja, se po nasvete in priporočila vedno pogosteje obračajo na ljudi, ki so jim blizu, ki jih spoštujejo, občudujejo in jim zaupajo. Gladwell te ljudi imenjuje "Poznavalci". V tej knjigi boste našli veliko idej o tem, kako s pomočjo Poznavalcev učinkovito razširiti informacije o svojih izdelkih in storitvah med potencialnimi kupci, obenem pa boste na tak način prihranili veliko denarja, ki bi ga drugače potrošili za klasično oglaševanje.

"Fascinantna knjiga, zaradi katere boste gledali na svet na drugačen način."
- Poslovna revija Fortune

"Gladwell ima sposobnost prevesti kompleksne teorije v jasen in razumljiv jezik. S karizmatičnostjo vodi bralca po skrivnostih poslovnega in družbenega dogajanja."
- Christopher Hawthorne, San Francisco Chronicle

Malcolm Gladwell je bil v letih 1987 - 1996 novinar Washington Posta, kjer je najprej pisal o znanosti, potem pa vodil dopisništvo v New Yorku. Od leta 1996 piše za New Yorker.

Količina:  


Nazaj na spisek knjig
Naročite se na e-novice
Založbe poslovnih uspešnic